Stagementorschap

Stagementor worden?

Is er een domein binnen de kinesitherapie waarin je ervaring en expertise hebt? Heb je al eens overwogen om een masterstudent kinesitherapie een paar weken in je praktijk te laten meedraaien? En als je het overweegt, wat houdt je tegen? Extra werk? Administratie? Nieuwe dingen leren? Reactie van patiënten?

We hebben in Gent de grootste opleiding kinesitherapie van België! Dit geeft je de mogelijkheid om: Je kandidatuur te stellen om een stagiair tijdelijk in je praktijk te laten functioneren onder jouw supervisie en autoriteit. Te overleggen rond behandeling van patiënten. Jouw kennis en ervaring te koppelen aan inzichten die de student zijn bijgebracht en effectief hulp te krijgen van jonge krachten die de eindmeet van hun opleiding voor ogen hebben, zonder veel administratieve aangelegenheden. Een opportuniteit om toekomstgericht te denken in functie van verdere uitbouw van je praktijk (mogelijke collega, associatie).

Laat je twijfel varen en neem contact op met stage.revaki@UGent.be via de infofiche of telefonisch op 09 332 26 30 en 09 332 05 81. Indien gewenst zenden we je verdere info betreffende praktische zaken of contacteren we je telefonisch. Niet twijfelen. Gewoon doen!

Criteria stageplaatsen

Infofiche privaatpraktijken