KMO-Portefeuille

Opgelet: sinds 1 januari 2023 is het gebruik van de KMO-portefeuille gewijzigd. Hierdoor is het mogelijk dat sommige cursussen uit ons aanbod niet langer in aanmerking komen om gedeeltelijk betaald te worden via het systeem van Vlaamse overheidssteun. Dit is al zeker het geval voor cursussen binnen de logopedische en audiologische wetenschappen. Voor ergotherapie is het voorlopig onder voorbehoud. Zodra er meer nieuws bekend is, zal u het hier kunnen lezen.

 

Indien een cursus wél aan de nieuwe voorwaarden voldoet, dan kan 30% van het inschrijfgeld gesubsidieerd worden door de Vlaamse Overheid!

Hoe kunt u hiervan gebruik maken? Als kleine en middelgrote onderneming kunt u gebruik maken van de subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid, wanneer u een opleiding volgt bij ACREHAB, als erkende dienstverlener. Ons erkenningsnummer is DV.O103194. De NACE-code voor ambulante revalidatieactiviteiten is 86905.

5-stappenplan voor aanvraag van uw KMO-Portefeuille

  • U schrijft zich in voor een opleiding via onze website. Na inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van uw inschrijving. OPGELET: Deze kan in uw SPAM terechtkomen. Controleer deze indien u geen mail ontvangt. U heeft nog GEEN factuur nodig om uw dossier aan te maken. Ga dus meteen van start!
  • U doet een subsidieaanvraag via http://www.kmo-portefeuille.be/
  • Na de aanvraag stort u 70% van de cursusprijs (uw eigen aandeel) naar Sodexo.
  • De Vlaamse Overheid stort de resterende 30% in uw KMO-portefeuille.
  • U geeft opdracht tot betaling van de factuur wanneer het totale bedrag (100%) in de KMO-portefeuille zit.

Klik voor een uitgebreide handleiding of meer informatie.

KMO