Geraldine Neirinckx

Geraldine Neirinckx is geboren in Gent. Ze behaalde in 2005 de academische graad van licentiaat in de kinesitherapie en de revalidatiewetenschappen aan de faculteit geneeskunde en gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Gent.

In de opleiding manuele therapie maakte ze kennis met TMD-klachten. Ze wou meer specialiseren in orofaciale pijn. In 2009 behaalde zij het certificaat orofaciale fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem/Nijmegen. In 2012 besloot zij de opleiding tandheelkunde in Acta te starten en in augustus 2018 is zij afgestudeerd als tandarts. Daarna heeft zij de opleiding tot tandarts gnatholoog, een differentiatie in de tandheelkunde, gevolgd aan het Radboudumc te Nijmegen . 

Zij heeft tot eind 2019 als manueel therapeut/orofaciaal kinesitherapeut gewerkt te Lier bij Bartholomeeusen Katrien. Momenteel werkt zij op centrum bijzondere tandheelkunde in het Haga Ziekenhuis en geeft ze les aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast werkt ze in een Nederlandse tandartspraktijk.