Meerwaarde voor de zorg aan de patiënt van het schriftelijk verslag aan voorschrijver of collega: vorm en inhoud

SEM_SV2.21

Het ‘schriftelijk verslag’ is een competentie die door de M-nomenclatuur nominatief wordt vermeld. Er zijn rudimentair inhoudelijke items opgenomen. Iedere therapeut zal die items echter zelf moeten invullen. In dit intercollegiaal overleg zullen we op basis van casuïstiek verschillende meningen toetsen, en kijken waar de consensus het haalt op de diversiteit, en op welke punten de meningen verdeeld blijven. De casussen kunnen uit de eigen praktijk van de deelnemers of hun studenten worden aangeleverd, of er wordt gewerkt met materiaal dat de moderatoren ter beschikking stellen. Onderdelen uit stageverslagen van studenten kunnen daarvoor prima dienst doen. Na een algemene inleiding wordt de groep ingedeeld in kleinere groepen om concreet aan de slag te gaan.

08/12/2021 - 18:00-20:00