Screening en letselpreventie van musculoskeletale letsels bij sporters: Een evidence en practical based aanpak

IC_LET21
Nederlands

Online cursus Screening en letselpreventie van musculoskeletale letsels bij sporters: Een evidence en practical based aanpak 2021-Dr.Cedric De Blaiser

Deze cursus zal alle essentiële aspecten rond de screening en musculoskeletale letselspreventie bij sporters behandelen en zullen kort enkele facetten rond de revalidatie van veel voorkomende sportletsels.

De huidige evidence based ontwikkelingen zullen uitgediept en toegepast worden met behulp van praktisch toepasbare richtlijnen. Er zal gestart worden met de algemene evaluatie of screening van het blessure-risico in de niet gekwetste sporter. Nadien zal er op basis van deze resultaten blessurepreventief trainingsmateriaal aangereikt worden waarbij de focus zal gelegd worden op hoe we sportspecifieke aanpassingen kunnen maken voor verschillende groeperingen van sporters. Tot slot zal voor enkele veel voorkomende sportletsels de revalidatie, secundaire letselpreventie en return-to-play besproken worden volgens de laatste wetenschappelijke evidentie.

Betalen via kmo-portefeuille: 30% korting. IPVK - DV.O103194

 

Accreditatie aangevraagd bij  Pro-Q-Kine

Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus

Online Screening en letselpreventie van musculoskeletale letsels bij sporters: Een evidence en practical based aanpak

Online beschikbaar
Beschrijving

Docent: Dr. Cedric De Blaiser

 

Inschrijven

Prijs
€ 230,00
Eventuele kortingsprijs afh. van uw profiel (zie winkelmandje)
30/11/2021 - 09:00-17:00