Online - Respiratoire kinesitherapie bij baby's en niet-coöperatieve kinderen 2020 - Dr.Heidi Schaballie, S. Van Der Sypt, S. Bernaert, F. Van Ginderdeuren en B. Zwaenepoel

Let op: Wegens de coronamaatregelen zal deze cursus online doorgaan via Zoom.

Vele kinesitherapeuten, zowel werkzaam in een  ziekenhuis, instelling of privaatpraxis worden regelmatig geconfronteerd met patiëntjes met ademhalingsproblemen, al dan niet acuut. De specifieke technieken bij respiratoire problemen bij (niet-coöperatieve) kinderen worden hier gedetailleerd uitgelegd en gedemonstreerd. De lesgevers zijn elk ervaren in de techniek die ze bijbrengen.

Het betreft enerzijds de IPV (Intermittente Percussie Ventilatie), de passieve autogene drainage, en de verlengde drukkingen (Expiration lente prolongée).

De cursus wordt gecoördineerd door Bruno Zwaenepoel.

​1ste dag:

9u-12u: Dr.Heidi Schaballie, pediater, UZ Gent

13u - 17u: S.Van Der Sypt, S. Bernaert

2de dag:

9 - 12.30 u: F. Van Ginderdeuren, kinesitherapeut UZ Brussel

13.30 - 17 u: B. Zwaenepoel

Deze cursus richt zich naar de collega met wat ervaring in de materie.

Wegens de coronamaatregelen zal deze cursus online doorgaan via Zoom.

Respiratoire kinesitherapie bij baby's en niet-coöperatieve kinderen 2020 - Dr.Heidi Schaballie, S. Van Der Sypt, S. Bernaert, F. Van Ginderdeuren en B. Zwaenepoel, coördinatie door B. Zwaenepoel

Laatste plaatsen

10/12/2020 - 09:00-17:00